Betiko zaporea duen gaurko taska
Ardoa, bermua eta txikiteo-tabernetako mokoteo tipikoa, gilda eta kukurutxoekin, kakotxak eta izkirak
Casa Luar benetako tasketan oinarritutako taberna bat da, eskaintza gastronomiko oso erraz baina hutsezinarekin benetakotasuna xahutzen duten eta benetan gustura sentitzea lortzen duten horietan. Raul Infante da buru, barne-diseinatzailea, sukaldaria eta zerbitzaria gaztetatik familiaren tabernan, orain, Martzanan jarri zenetik, jendea liluratu du txikiteoari dagozkion mokadutxo horiekin, hala nola, hegaluze-ogitartekoak, gildak, bilbainitoak, olagarroa, banderillak, felipedak eta jakina, aperitibo dominikalak animatzen dituzten karakolillo kukurutxoak eta izkirak. Eta gose handiagoa izanez gero, iberikoen eta gazten taulak, antxoa-latak eta bestelako jaki bikainak dastatu ahal izango dituzu, ardo on batekin, ondo botatako garagardo batekin eta, jakina, prestatutako bermu batekin gozatzeko.